KONTAKT WEBREDAKTIONEN

Har du artikler eller idéer til en nyhed, vi skal dække?

Kontakt DKFs webredaktion

 

Artikler

2014    2013    2012    2011    2010    2009    2008    2007    

Hav hjertet med, hvis du vil flytte stemmer eller holdninger
Af Anna Brill Jørgensen
24. november 2014
Til KomDag ’14 inspirerede den amerikanske ambassadør i Danmark, Rufus Gifford, os til at tænke i narrativer, når det drejer sig om valgkamp, for det gør komplekse emner forståelige. Den efterfølgende paneldebat slog fast, at det stadig kun lykkes at vinde slaget, hvis narrativet kommer fra hjertet.

Det er interessen der driver værket i civilsamfundet
Af Annette Bjerre Ryhede, ARTIKULATION
24. november 2014
Vi vil selv følge, at vi rykker noget ! ”Og jeg vil selv få beskidte hænder” - slog Andreas Lloyd fra Borgerlyst fast. Han savnede at føle et samfundsengagement og fik det selv orkestreret som medstifter af samfundslaboratoriet Borgerlyst, der udvikler nye former for samfundsengagement bl.a. med åbne samtalesaloner og crowdfunding.

En plads ved kaffebordet
Af Sophie Egede-Schrøder, WiaW Communication
21. november 2014
Hvordan får virksomheder magt og indflydelse? Betalt kaffeslabberas med folkevalgte? Ikke hvis man spørger to af landets største virksomheder. Det kræver en anden valuta.

Finansministerens hula-hop-ringe
Af Kim Barren, kommunikationschef, Svendborg Kommune.
21. november 2014
Magten i mediernes bevægelse set fra professorens og finansministerens skrivebord

Troværdighed og mod er nøglen til at sætte dagsorden
Af Birgitte Friis Ølgod, Cand.merc.stud., Bestyrelsesmedlem i UngKom
20. november 2014
Det kræver mod og troværdighed i DI at sætte åbent globalt arbejdsmarked på samfundets dagsorden, mener Marion Hannerup kommunikationsdirektør i DI. Troværdighed og fast principper er også nøglen til at sætte oversete humanitære kriser på dagsordenen, sagde Michael Gylling Nielsen, direktør hos Læger uden Grænser. De to talere på KomDag’14 gav indblik i, at man som virksomhed og NGO sagtens kan få folkets opmærksomhed og et punkt på dagsordenen, når man har troværdighed i sine ord og modet til at udtale sig i sager, som alle måske ikke sætter pris på.

Sæt dagsordenen med videoer og Twitter
Af Trine Møller
19. november 2014
Sociale videoer og strategisk brug af Twitter er begge to gode værktøjer, når man som kommunikatør vil have sit budskab igennem. På KomDag14 blev der givet gode råd til, hvordan man bedst påvirker dagsordenen på de sociale medier.

Kommunikationspris til demokratiet og trafiksikkerheden
Af Dansk Kommunikationsforening
18. november 2014
Publikum kårer Rådet for Sikker Trafik som vinder af KomPris’14 for projekt ’Kør bil, når du kører bil’, mens dommerne gav KomPris’14 til KL, Danske Regioner og Økonomi- og Indenrigsministeriet for projekt ’Tænk dig om før du IKKE stemmer’.

Vi bruger flere penge på at kæmpe om magten
Af Kristoffer Soelberg, marketingsansvarlig Dansk Kommunikationsforening
14. november 2014
Kommunikatører i Dansk Kommunikationsforening oplever at der bliver brugt flere ressourcer på at kæmpe om at få ordet og sætte dagsorden, viser ny undersøgelse.

Hvorfor er det så svært at oversætte?
Af Kirsten Marie Øveraas, oversætter og forfatter
13. november 2014
”Det er da ikke så svært,” tænker du måske. Og netop derfor risikerer du at lave en oversættelse, der i bedste fald er dårlig, og i værste fald er direkte forkert. Men det er der råd for.

De seks bedste ideer på Websummit
Af Morten Gade, partner i Kontrapunkt A/S
13. november 2014
Den store teknologikonference Websummit i Dublin gennemfører en pitch-konkurrence, hvor nye startups præsenterer deres ideer. Over 1.000 iværksættere deltog i konkurrencen, og de seks bedste fik lov at præsentere foran et publikum på omkring 5.000 mennesker.1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  Næste