KONTAKT WEBREDAKTIONEN

Har du artikler eller idéer til en nyhed, vi skal dække?

Kontakt DKFs webredaktion

 

Artikler

2014    2013    2012    2011    2010    2009    2008    2007    

Vi er stolte af Kysten
Af Tanya Vorm, Danny Claes Nørskov og Tine Møller Pedersen, kommunikationskonsulenter i Helsingør Kommune
23. april 2014
Helsingør Kommune er én af de kommuner, som har kørt en kampagne for at tiltrække flere børnefamilier. En af konklusionerne er, at det at brande sig på geografiske steder er nemmere for borgerne at identificere sig med frem for noget så tørt som ’en kommune’.

Sæt designguiden fri
Af selvstændig kommunikationsrådgiver Michael Kreutzfeldt
22. april 2014
Et designprogram er aldrig bedre end antallet af brugere, der vælger at følge det. Derfor skal man tage sin egen medicin som kommunikatør og klarlægge brugergrupper og deres behov.

Boganmeldelse: En visuel guide til kommunikation på alle ledertrin
Af kommunikationsrådgiver Eva Kistrup
22. april 2014
Bogen ’En visuel guide til kommunikation på alle ledertrin’ er en scrapbog om lederkommunikation.

Send mere tillid!
Af Sophie Egede-Schrøder, strategic PR & creative copy hos WiaW Communication
22. april 2014
Er det vand, mad, plads eller is på Nordpolen, der er vor tids største mangelvare? Svar: Ingen af dem. Den konto, der for alvor er gået i minus er Tillid.

Landbrugets fortælling er udtryk for særinteresser
Af Lea Nielsen, politisk medarbejder, Venstre og Line Thaarup, digital projektkoordinator, DLF-Trifolium
15. april 2014
Interesseorganisationen Landbrug & Fødevarer lancerede for tre år siden imagekampagnen ’Den nye fortælling’, som har til hensigt at give landbrug- og fødevareerhvervet et bedre omdømme hos den danske befolkning, dog primært blandt politiske og kritiske forbrugere. Et nyt speciale fra Roskilde Universitet har undersøgt effekterne af kampagnen og konkluderer blandt andet, at erhvervets specialiserede viden er en stor udfordring i forhold til politiske og kritiske forbrugere, fordi de oplever landbrugets kommunikation som netop særinteresser snarere end et udtryk for reel viden.

New Facebook study: increase your engagement through smaller communities
Af marketing manager Anna Brill Jørgensen, Komfo
11. april 2014
A recent study done by Komfo of 5349 pages on Facebook has shown a tendency towards decreasing reach across businesses, but increasing engagement. Is that something you and your marketing peers can relate to? Learn more in this article on the changing Facebook algorithms and what you as a Facebook marketer need to know about it.

Monte Carlo-effekten
Af Karoline Kaae Svendsen
11. april 2014
Esben og Peter. Det lyder umiddelbart som to helt almindelige, danske drenge. Tilsæt Bjerre og Falktoft og du har et makkerpar, som har opnået landsdækkende succes med radioprogrammet Monte Carlo, i TV-dokumentarer og på sociale medier. Monte Carlo-drengene har ”kæmpe vinger bagud” og egoer (næsten) på størrelse med Kanye West. Men hvad er det, Monte Carlo og værterne kan – og gør, siden tusindvis af folk liker, deler, kommenterer og ikke mindst lytter?

'Det er med kommunikation, at jeg kan nå mine mål'
Reportage fra GåHjemMødet 'Den konservative strategi – væk fra afgrunden!'

Af Sandra Bothmann
10. april 2014
Hvordan laver Det Konservative Folkeparti et come-back fra deres hidtil dårligste valgresultat? Og hvad mener de selv er årsagen til det dårlige resultat? Medlemmerne af Dansk Kommunikationsforening fik ved sidste uges GåHjemMøde et indblik i magtspillet på Christiansborg og Det Konservative Folkepartis strategi- og analysearbejde. På talerstolen var Lars Barfoed og De Konservatives kommunikationschef, Benny Damsgaard.

Den man tugter, elsker man
Af Jakob Dahl Klausen
7. april 2014
Forholdet mellem journalister og professionelle kommunikatører er slet ikke så dårligt, som det af og til beskrives. Tværtimod fungerer samarbejdet godt – hvis man spørger kommunikatørerne. Det viser en rundspørge blandt 176 kommunikationsfolk.

Melodi Grand Prix er en ‘segmentknuser’
Af Mette Thorning Svendsen
7. april 2014
Når Det Europæiske Melodi Grand Prix løber over skærmen til maj, vil op mod 80 procent af alle danske fjernsyn være tunet ind på DR1. Dertil kommer små 170 millioner seere fra resten af Europa samt Australien og Kina. At håndtere al presse, web, kommunikation og markedsføring i forbindelse med verdens største musik-event kræver mere end en lige tunge i munden.1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Næste