KONTAKT WEBREDAKTIONEN

Har du artikler eller idéer til en nyhed, vi skal dække?

Kontakt DKFs webredaktion

 

Artikler

2014    2013    2012    2011    2010    2009    2008    2007    

Sprog er nøglen til god kommunikation
Af Jakob Torrild Hansen, Retorikmagasinet
29. september 2014
Myndigheder og virksomheder skal levere velskrevne breve og blanketter der er til at forstå, hvis de vil forbedre kommunikationen mellem borgere og kunder, det var centrale pointer fra Sprogdagen’14.

Boganmeldelse: Sådan leder du et webprojekt
Af Marie Fisker, webredaktør hos Dansk Kommunikationsforening.
29. september 2014
Helle Baagøs bog ’Sådan leder du et webprojekt’ er en udmærket introduktion til webprojektledelse, om end man kan diskutere hendes prioriteringer af stoffet undervejs.

New analysis: increasing engagement rates on Facebook
Af Anna Brill Jørgensen, Marketing Manager
29. september 2014
While Fan penetration on Facebook is still dropping, Engagement rates are increasing! That’s good news for business value which we mean is created when there’s is a true dialogue with the fans.

Shitstormens anatomi – når sagen ikke er bøf
Af Astrid Haug, formand for Dansk Kommunikationsforening.
26. september 2014
Flere og flere shitstorms rasere de sociale medier for tiden, en giraf, en jubilæumsvase og nu ikke mindst et landsdækkende bøfhus. Men kan man forberede sig på en shitstorm, og kan man vende den til noget positivt? Astrid Haug kommer med sit bud.

Boganmeldelse: Real Negotiations
Af Petter Pablo Sommerfelt-Venegas
25. september 2014
Gode forhandlingsevner er essentielle – også for andre end jurister. Uanset stilling bliver stadigt flere involveret i forhandlinger, og ofte endda uden man ser den situation, man befinder sig i, som en forhandling.

Twedagsbar – en offline aften “Away From Keyboard
Af Karoline Kaae Svendsen
25. september 2014
Twedagsbar er for alle dem på Twitter, der har lyst til at møde hinanden, skåle og mingle. Og man må selvfølgelig gerne tage ikke-tweetende venner med!” Sådan lyder eventbeskrivelsen på Facebook af Twedagsbar, som dette forår havde fireårs fødselsdag. For “lastmoveren” her var det første Twedagsbar nogensinde, men absolut ikke den sidste.

Brug for flere stærke kommunikatører i fremtiden
Af Astrid Haug, formand for Dansk Kommunikationsforening
24. september 2014
Hvor mange kommunikationsfolk er der egentlig brug for?

Vinderne af Sprogprisen.dk ’14 er fundet
Pressemeddelelse

Af Tina Reichstein, Syntaksis
24. september 2014
Falck vandt prisen for bedste tekst i sociale medier, DSB vandt for det bedste brev/e-mail. Og Københavns Kommune løb med sejren i bedste hjemmesidetekst.

Boganmeldelse: Kompleksitet i tomgang
Af Sophie Egede-Schrøder
23. september 2014
Anders Nørgaard og Tomas Lykke forsøger at kaste en redningskrans ud til virksomheder, der er ved at gå til i dårlig kompleksitet. Desværre bliver de selv fanget i det hamsterhjul, de advarer imod.

Koster en shitstorm penge?
Af Benjamin Rud Elberth, Digital Chef i Geelmuyden Kiese og House of Communication.
22. september 2014
Jensen's. Man behøver ikke skrive mere. Så ved man, at det i hvert fald ikke er en fiskerestaurant. Ordet Shitstorm er blevet allemandseje og fik ligefrem sit eget danske Wikipedia-opslag i weekenden. Det mest interessante er nu: Koster det penge for Jensen's Bøfhus? Eller er shitstorms bare noget medieskabt, hvor tilfældige eksperter kan tale en krise op, der egentlig ikke er der?1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  Næste