KONTAKT WEBREDAKTIONEN

Har du artikler eller idéer til en nyhed, vi skal dække?

Kontakt DKFs webredaktion

 

Artikler

2014    2013    2012    2011    2010    2009    2008    2007    

Guide til den gode pressemeddelelse: Forarbejdet
Af Jens Hamborg Koefoed, VOCAST
21. august 2014
Som en del af forarbejdet til pressemeddelelser, må du stille dig selv fem spørgsmål.

Fem veje frem for fødevarekommunikation
Af Kristian Ruby, chefrådgiver Operate og Sofie Elmgren Søndergaard, kommunikationskonsulent, Operate
21. august 2014
Forbrugerne bombarderes med budskaber om fødevarer. De fleste går hen over hovedet på en stor gruppe danskere, der synes uden for rækkevidde for virksomheder og myndigheder, der vil have dem til at spise noget bestemt. Skal vi opgive? Kan vi overbevise dem? Og hvordan?

Digitale fodspor på NorthSide 2014
Af Mette Holst Poulsen
21. august 2014
Hvilke digitale fodspor ligger tilbage efter årets North Side Festival? Det er forskergruppen Digital Footprints Research Group i fuld gang med at kortlægge. For udover koncerter, glade mennesker og kolde fadøl kan én anden ting roligt siges at være blevet fast inventar på enhver dansk musikfestival; glødende smartphones.

Boganmeldelse: Strategisk kommunikation
Af Nina Faurby, kommunikationskonsulent, RelationsPeople
20. august 2014
Er du grøn i kommunikationsfaget, eller ønsker du bare at blive opdateret på, hvad det nu lige er, at aktantmodellen, PEST-analyse og Habermas’ offentlighedsteori går ud på, er dette håndbogen for dig. I et letforståeligt sprog bringer forfatteren teorierne ned på jorden. Helt foldet ud bliver de dog ikke, så vil du dybden, må du lede andetsteds.

Hvem sagde, at data ikke kan bruges i den kommunale kommunikation?
Af Trine Møller, kommunikationsmedarbejder, KL
19. august 2014
Den kommunale kommunikation skal løftes ud af støvet - og brugen af data er redskabet. Den gode nyhed er, at kommunerne selv ligger inde med tallene. Den dårlige er, at kommunerne ikke er gode nok til at bruge dem.

10 gode råd om at implementere strategisk storytelling i organisationen
Af Karen Lumholt, partner, Lumholt & Stahlschmidt Kommunikation
18. august 2014
Her får du ti gode råd, du som kommunikatør kan bruge til at udfolde strategisk storytelling i din organisation – det handler blandt andet om at finde frem til de sande, autentiske fortællinger.

Sådan ser fremtidens kommunale kommunikation ud
Af Trine Møller, kommunikationsmedarbejder, KL
15. august 2014
Kommunikation handler ikke længere om at oplyse, informere og berette, men om at knytte bånd og motivere til handling og adfærdsændring. Læs fremtidsforskeren Anne Skare Nielsens analyse af fremtidens kommunale kommunikation.

8 gyldne regler om intern kommunikation
Af Klavs Valskov, Managing Partner, Agenda Strategies
15. august 2014
Mens disciplinen intern kommunikation vokser, er det værd at minde om, at forretningsindflydelsen skal forblive i fokus. Væk med al hype og hold dig til 8 gyldne regler – så er du på rette spor.

Kommunikationsuddannelser anno 2014
Af Birgitte Friis Ølgod, stud.cand.merc. i Brand Communication and Management.
15. august 2014
I 2014 er ansøgertallene på de mest populære kommunikationsuddannelser faldet, mens adgangskvotienterne er steget til nye højder. Søger de unge andre veje til en kommunikationsuddannelse - eller er de skræmte af en politisk debat om arbejdsløshed for humaniorauddannede?

Digital strategi er en GPS, når du er faret vild
Af Morten Gade
13. august 2014
For at klare sig gennem forandringer, har virksomheder brug for en digital strategi, der kan guide beslutninger og prioriteringer. Og i formuleringen af denne, er det nødvendigt at inddrage fem filtre: forretningsmæssige mål, brand, brugerbehov, organisation og teknologi.1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  Næste