KONTAKT WEBREDAKTIONEN

Har du artikler eller idéer til en nyhed, vi skal dække?

Kontakt DKFs webredaktion

 

Artikler

2014    2013    2012    2011    2010    2009    2008    2007    

Udskældte virksomheder får pris for godt sprog
Kom med til prisuddeling 23. sep.

Af Tina Reichstein, Syntaksis
19. september 2014

Giv en bid af kagen – hvorfor virksomheder skal være på Instagram
Af Kristine Kaalund, communications coordinator hos det kreative kommunikationsbureau.
18. september 2014
I en tid hvor efterdønningerne af festen på Facebook hober sig op, og regningen skal betales, hvis man vil have sit budskab ud til målgruppen, søger flere virksomheder over på andre sociale medier som for eksempel Instagram. Men hvorfor er det, virksomhederne skal være på Instagram? Få svaret her.

To mål sikrer succes for enhver politisk tale
Af Trine Nebel, kommunikationsrådgiver, forfatter og foredragsholder
16. september 2014
Hvor meget kan man koge successen for en politisk tale ind? Ret meget! Og med politisk tale mener jeg ikke alene partipolitiske taler, men politisk tale i bred forstand, hvor du som afsender ønsker at vinde tilslutning til et synspunkt og gøre et anderledes indtryk.

Online-managerens dilemma
Af Jonas Heide Smith, ansv. digital redaktør hos Statens Museum for Kunst, tidligere hos Egmont, Det Danske Filminstitut, Dagbladet Information mm.
15. september 2014
Online managers, de personer som tegner organisationers digitale ansigt, skal bestemt kunne uddanne, inspirere, skrive, holde talrige bolde i luften og alt det som jobopslagene fremhæver. Men de skal også - hvis de er fagligt seriøse - udføre opgaver, som ingen beder dem om. Og det er ikke altid lige nemt.

Få jeres sociale medier til at blomstre med en indholdsstrategi
Af Astrid Haug, formand for Dansk Kommunikationsforening.
15. september 2014
En indholdsstrategi er for mig at se svaret på den udfordring, som mange små og mellemstore virksomheder står med. Hvis man finder formlen på, hvordan man laver indhold, som engagerer folk, har man også svaret på, hvordan man skaber værdi for virksomheden på sociale medier.

Digitale forandringer: Nytænkning i virksomheders corporate webkommunikation
Af senior kommunikationsrådgiver Lars Sandstrøm, Bysted
11. september 2014
Den corporate webkommunikation tager helt nye former i mange virksomheder. De traditionelle tal- og faktatunge websites fyldt med PDF-filer af pressemeddelelser, regnskaber og præsentationer udskiftes af sites med fokus på brugerinteraktion og visuelle fortællinger med brug af billeder, video og info-grafik.

Copenhagen’s Smart City Plans Pressure Citizen’s Privacy
Af Liv Holm Carlsen
10. september 2014
The embedment of smart technology heralds a paradigm shift in how we inhabit cities. Evidently, the digital infrastructure of Copenhagen will come to alter the lives of the citizens. Yet, at the same time there is a general lack of information about what the project actually entails in detail and what it will mean for city users.

Brug for flere rådgivende kommunikatører
Af Trine Møller, kommunikationsmedarbjeder, KL
9. september 2014
Landet over arbejder dygtige kommunikationschefer, pressekonsulenter og informationsmedarbejdere på at understøtte kommunale beslutninger. For ofte bliver kommunikatørerne inddraget for sent i processen. Det skal der laves om på.

Boganmeldelse: Gør kunden god igen
Af Sophie Egede-Schrøder
9. september 2014
Det er vel de færreste virksomheder, der jubler over kundeklager. Men det burde de. I bogen ‘Gør kunden god igen’ vender Søren Bechmann og Pernille Hirshals tingene på hovedet og viser det kæmpe potentiale, der ligger i klagerne.

Fem gode råd til at få dit budskab ud igennem andre
Af Katharina Theill Kofoed, ejer af Ministry of Change og Ditte Hollesen, Freelance konsulent
8. september 2014

Det kan være vanskeligt at få budskaber ud i større organisationer, der opererer gennem mange afdelinger og over landegrænser. Man har sjældent direkte adgang til målgruppen og må gå gennem de lokale kommunikationsafdelinger. Her er 5 gode råd til at få dit budskab ud gennem andre.1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  Næste