KONTAKT WEBREDAKTIONEN

Har du artikler eller idéer til en nyhed, vi skal dække?

Kontakt DKFs webredaktion

 

Artikler

2014    2013    2012    2011    2010    2009    2008    2007    

Mika Bildsøe Lassens sommerlæsning
Af Dansk Kommunikationsforening
4. juli 2014
Vi har spurgt Mika Bildsøe Lassen, hvad hun skal læse i sin sommerferie.

Det praktiske i en sprogpolitik
Af Tina Reichstein, Syntaksis ApS
4. juli 2014
‘Det der med sprogpolitik, det er da noget pjat. Næ, hvis bare kunderne får vores varer til den bedste pris, så betyder sproget ikke noget.’ Det var kommentaren, da jeg fortalte min bordherre om min bog om sprogpolitik. Det var ikke særlig opmuntrende ord til sådan en som mig, der lever af sprog. Og jeg er direkte uenig.

Astrid Haugs sommerlæsning
Af Dansk Kommunikationsforening
1. juli 2014
Vi har spurgt Astrid Haug, hvad hun skal læse i sin sommerferie.

En miniguide til, hvordan man kan håndtere dårlig feedback på de sociale medier
Af projektassistent Frederik Leth-Sørensen, Dansk Kommunikationsforening
3. juli 2014
Simply Measured har udarbejdet en række tips som kan hjælpe dig til, hvordan du kan håndtere negativ feedback på de sociale medier på bedst mulig vis.

Brug sommer på udlandet og det skønne
Af PA-direktør i PrimeTime Kommunikation Lars L. Nielsen
3. juli 2014
Ferier skal bruges på bøger, man aldrig får læst i hverdagen.

TAG DEL i kommunernes udfordringer
Af Trine Møller
1. juli 2014
Der er i dag flere muligheder for at organisere det frivillige arbejde og aktivere borgerne i kommunens opgaver. I Egedal Kommune har man valgt at gøre det via platformen TAG DEL, som ifølge kommunen har en mere sober tone end Facebook.

Hvor og hvordan får danskerne deres nyheder?
Af Rasmus Kleis Nielsen
1. juli 2014
Danskerne ligger globalt set i spidsen for digital mediebrug, men når det kommer til nyheder, er det kun et fåtal, der benytter sig af internettets mange muligheder for aktivt at dele, kommentere på, og selv producere nyheder.

Er du usynlig på sociale medier?
Af Astrid Haug, astridhaug.dk
1. juli 2014
Hvis brugerne ikke liker og deler dine opslag, er der stor risiko for, at du er usynlig på sociale medier. Det gælder især på Facebook, Linkedin og Twitter, og det gælder både for personer og virksomheder. For de sociale medier har hver deres formel for, hvad brugerne får at se. Den præcise algoritme holder de som en forretningshemmelighed, men ved at se på, hvordan de sociale medier virker, kan man forsøge at regne dem ud. Det er lidt af en jungle, men her prøver jeg at gennemgå, hvordan de største sociale netværk virker.

5 råd til bedre video
Af filmfotograf og journalist Kenneth Sorento
30. juni 2014
Video er blevet en integreret del af kommunikationen i mange virksomheder og offentlige institutioner, men det er de færreste, som forstår at udnytte mediets store potentiale. Her er fem råd til, hvordan du får en højere klikrate på dine videoproduktioner.

Kommunikative makeup-artister, er det alt, vi er?
Af John Jørgensen, journalist og kommunikationsrådgiver
30. juni 2014
‘Jeg er en kommunikativ makeup-artist, en budskabsindpakkende kasseassistent,’ skriver en bloggende journalist. Som intern kommunikatør er man ikke så vigtig. Man står ikke på scenen, man instruerer ikke og det er sjældent, man får lov til at skrive med på manuskriptet, mener han. Men den bloggende journalist har ikke ret i sit sortsyn. Hvis man påtager sig et kommunikativt ansvar, kan man i høj grad få indflydelse på både manuskript og instruktion. Det handler om den rolle, man påtager sig som kommunikatør.1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  Næste