KONTAKT WEBREDAKTIONEN

Har du artikler eller idéer til en nyhed, vi skal dække?

Kontakt DKFs webredaktion

 

Artikler

2014    2013    2012    2011    2010    2009    2008    2007    

Årsrapporter - de nye tendenser
Af Peter Andersen, kommunikationskonsulent hos Operate A/S
24. oktober 2014
Årsrapporten er en central del af virksomhedernes og organisationernes kommunikation, og som på andre kommunikationsområder udvikler årsrapporten sig i disse år. Her følger en række tendenser inden for kommunikationen i og af årsrapporter, som hitter i disse år – bl.a. er infografikker, digitale udgivelser og integreret rapportering (IR) nogle af de tendenser, der vinder frem.

Syv digitale guider til din storbyrejse
Af Tore Daa Funder, kommunikationskonsulent i Landsbyggefonden.
24. oktober 2014
>>Nærmest alting bliver nemmere, bedre og hurtigere, når verden bliver digital og brugerdrevet. I din egen dagligstue og i den vide verden.« I årevis har tunge lærebøger og smarte Prezi-præsentationer genlydt af dét glade budskab. Det satte vi os for at prøve af på virkeligheden. Svarene er blevet et tried & tested digitalt survival kit - syv personlige bud på gratis digitale redskaber, der gør livtaget med en fremmed storby mere overkommeligt – og sjovere.

Finansbranchens jagt på ishockey-pucken
Af Sophie Egede-Schrøder, WiaW Communication
24. oktober 2014
Der var ellers lige ved at indfinde sig en snert af optimisme på bagkant af finanskrisen. Men der lurer en endnu større trussel i horisonten. Og her hjælper ingen bankpakker!

Pension er svært – også at kommunikere
Af Annemette Moesgaard, kommunikationsdirektør, ATP
23. oktober 2014
33 procent af befolkningen siger, at de ikke kan gennemskue, hvad der er det rigtige at gøre i forbindelse med deres pension. De mener, at pension er betydningsfuldt og fornuftigt men også uoverskueligt, forvirrende og kedeligt, viser en ny undersøgelse som AIM Create har gennemført for fra ATP.

Boganmeldelse: Sig du kan li’ mig
Af Jonas Heide Smith, ansvarshavende digital redaktør hos Statens Museum for Kunst.
20. oktober 2014
Astrid Haugs guide til indholdsstrategi for sociale medier svulmer af eksempler og snusfornuftige råd, mens den undgår de abstrakte paroler. Hvis du er blevet skuffet et par gange og nogle gange bliver i tvivl om hvad det er der sker, så kan du med stor fordel begynde her.

Boganmeldelse: Kreativitet i metermål
Af Eva Kistrup, medejer af det integrerede bureau Discus Communications, medlem af markedsføringsudvalget i DKF.
16. oktober 2014
Kan man indrette sig til kreativitet? Det er hovedspørgsmålet i Peter Holm Christensens bog. Han gennemgår derfor arbejdspladsudviklingen fra små kontoer til storrum, og undersøger hvor vidt de forskellige former og modeluner er fordrende for medarbejdernes kreativitet.

Journalistikken bliver strategisk: Ny model for demokratisk medlemsdebat
Af John Jørgensen, journalist og kommunikationsrådgiver i medskaber.dk.
16. oktober 2014
Journalistforbundet er ved at udvikle en brugbar model for, hvordan journalistikken kan blive en platform for en kontinuerlig medlemsdiskussion om strategi og retning på et demokratisk grundlag. Medlemsorganisationer med (over)styrede medier og ondt i medlemsdemokratiet bør følge udviklingen i Journalistforbundet tæt.

Projekt ’Det Gode Svar’
Af Af Helle Fuhrmann, Kundeambassadør i DSB & Gitte Gyalokay, Projektleder i DSB
15. oktober 2014
DSB har netop modtaget Sprogprisen i kategorien årets bedste brev eller e-mail til borgerne. Brevet er et af mange resultater af et stort sprogprojekt, som skulle forbedre kvaliteten af de svar, kunderne fik på deres klager til DSB.

Boganmeldelse: Arbejdsglad – sådan skaber du bedre resultater med glade medarbejdere
Af Christine Holm Donatzky, intern kommunikatør hos VELUX og medlem af DKFs webredaktion.
14. oktober 2014
Thomas Milsted kommer med håndgribelige råd til at håndtere den stadig voksende stresskurve som flere danskere døjer med. Bogen fokuserer i øvrigt på de grundlæggende prykologiske faktorer, som kan motivere mennesker som fx tryghed, mening i arbejdet og anerkendelse.

Storbyens farer
Af Eva Kistrup, medejer af det integrerede bureau Discus Communications, medlem af markedsføringsudvalget i DKF og styregruppen for ComCaseCompetition.
13. oktober 2014
Novo Nordisk inviterer studerende til at hjælpe med at bekæmpe Urban Diabetes i årets case competition for kommunikationsstuderende.1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  Næste