KONTAKT WEBREDAKTIONEN

Har du artikler eller idéer til en nyhed, vi skal dække?

Kontakt DKFs webredaktion

 

Artikler

2014    2013    2012    2011    2010    2009    2008    2007    

Autentisk markedsføring - fremtidens succesfulde brands er menneskelige
Af Jonathan Løw, serieiværksætter og CEO af Listen Louder.
30. oktober 2014
Internationale undersøgelser dokumenterer, at de virksomheder, der gør deres kommunikation og markedsføring mere menneskelig og autentisk, skaber højere vækst end gennemsnittet. Alligevel handler alt for megen kommunikation og markedsføring stadig om at ville overbevise modtagerne frem for at skabe en oprigtig tillid og begejstring for den pågældende virksomhed.

Kommunikation i vandkanten
Af Trine Møller, kommunikations- og pressemedarbejder hos KL, medlem af DKFs webredaktion.
29. oktober 2014
Hjørring Kommune blev for to uger siden ramt af årtiers værste oversvømmelser. Det satte for alvor krisekommunikationen mellem kommune, beredskab, borgere og presse på prøve.

Læren fra Malala
Af Rune Kier Nielsen, selvstændig taleskriver, vandt i 2014 to internationale Cicero Speechwriting Awards.
27. oktober 2014
Den 10. oktober 2014 vandt Malala Yousafzai Nobels Fredspris for hendes kamp for pigers ret til skolegang og uddannelse. Udover Nobels Fredspris er 12. juli blevet FNs ’Malala Day’ og hun har holdt tale for FN sidste år - den 12. juli 2014. Hun er blevet fejret og hyldet af verdenssamfundet, men ikke i hendes hjemland Pakistan. Her er flere kritiske og der florerer mange sammensværgelsesteorier.

Finansbranchen. Forfulgt eller fornærmet?
Af Sophie Egede-Schrøder, WiaW Communication
28. oktober 2014
Det er en sprængfarlig cocktail at sætte finansbranchens repræsentanter sammen med journalisterne, der skriver om dem. Men kan man tale om fairness?

Årsrapporter - de nye tendenser
Af Peter Andersen, kommunikationskonsulent hos Operate A/S
24. oktober 2014
Årsrapporten er en central del af virksomhedernes og organisationernes kommunikation, og som på andre kommunikationsområder udvikler årsrapporten sig i disse år. Her følger en række tendenser inden for kommunikationen i og af årsrapporter, som hitter i disse år – bl.a. er infografikker, digitale udgivelser og integreret rapportering (IR) nogle af de tendenser, der vinder frem.

Syv digitale guider til din storbyrejse
Af Tore Daa Funder, kommunikationskonsulent i Landsbyggefonden.
24. oktober 2014
»Nærmest alting bliver nemmere, bedre og hurtigere, når verden bliver digital og brugerdrevet. I din egen dagligstue og i den vide verden.« I årevis har tunge lærebøger og smarte Prezi-præsentationer genlydt af dét glade budskab. Det satte vi os for at prøve af på virkeligheden. Svarene er blevet et tried & tested digitalt survival kit - syv personlige bud på gratis digitale redskaber, der gør livtaget med en fremmed storby mere overkommeligt – og sjovere.

Finansbranchens jagt på ishockey-pucken
Af Sophie Egede-Schrøder, WiaW Communication
24. oktober 2014
Der var ellers lige ved at indfinde sig en snert af optimisme på bagkant af finanskrisen. Men der lurer en endnu større trussel i horisonten. Og her hjælper ingen bankpakker!

Pension er svært – også at kommunikere
Af Annemette Moesgaard, kommunikationsdirektør, ATP
23. oktober 2014
33 procent af befolkningen siger, at de ikke kan gennemskue, hvad der er det rigtige at gøre i forbindelse med deres pension. De mener, at pension er betydningsfuldt og fornuftigt men også uoverskueligt, forvirrende og kedeligt, viser en ny undersøgelse som AIM Create har gennemført for fra ATP.

Boganmeldelse: Sig du kan li’ mig
Af Jonas Heide Smith, ansvarshavende digital redaktør hos Statens Museum for Kunst.
20. oktober 2014
Astrid Haugs guide til indholdsstrategi for sociale medier svulmer af eksempler og snusfornuftige råd, mens den undgår de abstrakte paroler. Hvis du er blevet skuffet et par gange og nogle gange bliver i tvivl om hvad det er der sker, så kan du med stor fordel begynde her.

Boganmeldelse: Kreativitet i metermål
Af Eva Kistrup, medejer af det integrerede bureau Discus Communications, medlem af markedsføringsudvalget i DKF.
16. oktober 2014
Kan man indrette sig til kreativitet? Det er hovedspørgsmålet i Peter Holm Christensens bog. Han gennemgår derfor arbejdspladsudviklingen fra små kontoer til storrum, og undersøger hvor vidt de forskellige former og modeluner er fordrende for medarbejdernes kreativitet.1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  Næste