KONTAKT WEBREDAKTIONEN

Har du artikler eller idéer til en nyhed, vi skal dække?

Kontakt DKFs webredaktion

 

Artikler

2014    2013    2012    2011    2010    2009    2008    2007    

Boganmeldelse: Sig du kan li’ mig
Af Jonas Heide Smith, ansvarshavende digital redaktør hos Statens Museum for Kunst.
20. oktober 2014
Astrid Haugs guide til indholdsstrategi for sociale medier svulmer af eksempler og snusfornuftige råd, mens den undgår de abstrakte paroler. Hvis du er blevet skuffet et par gange og nogle gange bliver i tvivl om hvad det er der sker, så kan du med stor fordel begynde her.

Boganmeldelse: Kreativitet i metermål
Af Eva Kistrup, medejer af det integrerede bureau Discus Communications, medlem af markedsføringsudvalget i DKF.
16. oktober 2014
Kan man indrette sig til kreativitet? Det er hovedspørgsmålet i Peter Holm Christensens bog. Han gennemgår derfor arbejdspladsudviklingen fra små kontoer til storrum, og undersøger hvor vidt de forskellige former og modeluner er fordrende for medarbejdernes kreativitet.

Journalistikken bliver strategisk: Ny model for demokratisk medlemsdebat
Af John Jørgensen, journalist og kommunikationsrådgiver i medskaber.dk.
16. oktober 2014
Journalistforbundet er ved at udvikle en brugbar model for, hvordan journalistikken kan blive en platform for en kontinuerlig medlemsdiskussion om strategi og retning på et demokratisk grundlag. Medlemsorganisationer med (over)styrede medier og ondt i medlemsdemokratiet bør følge udviklingen i Journalistforbundet tæt.

Projekt ’Det Gode Svar’
Af Af Helle Fuhrmann, Kundeambassadør i DSB & Gitte Gyalokay, Projektleder i DSB
15. oktober 2014
DSB har netop modtaget Sprogprisen i kategorien årets bedste brev eller e-mail til borgerne. Brevet er et af mange resultater af et stort sprogprojekt, som skulle forbedre kvaliteten af de svar, kunderne fik på deres klager til DSB.

Boganmeldelse: Arbejdsglad – sådan skaber du bedre resultater med glade medarbejdere
Af Christine Holm Donatzky, intern kommunikatør hos VELUX og medlem af DKFs webredaktion.
14. oktober 2014
Thomas Milsted kommer med håndgribelige råd til at håndtere den stadig voksende stresskurve som flere danskere døjer med. Bogen fokuserer i øvrigt på de grundlæggende prykologiske faktorer, som kan motivere mennesker som fx tryghed, mening i arbejdet og anerkendelse.

Storbyens farer
Af Eva Kistrup, medejer af det integrerede bureau Discus Communications, medlem af markedsføringsudvalget i DKF og styregruppen for ComCaseCompetition.
13. oktober 2014
Novo Nordisk inviterer studerende til at hjælpe med at bekæmpe Urban Diabetes i årets case competition for kommunikationsstuderende.

Infografik skaber et fælles sprog
Af Karin Sloth, kommunikationsrådgiver og ejer af Karin Sloth Kommunikation ApS.
10. oktober 2014
Overskuelig og meget konkret infografik giver medarbejderne i Velux Gruppen indsigt i, hvordan kunderne og markedet tænker og reagerer.

5 hurtige til Cecilia Schmidt Grodin
Af Lisbeth Eckhardt-Hansen er udviklingschef i Dansk Kommunikationsforening
10. oktober 2014
Vi har stillet fem spørgsmål om godt sprog i videnbasen til Cecilia Schmidt Grodin, journalist og sprogkonsulent hos Københavns Kommune, som har vundet Sprogprisen.dk´14.

Er interne sociale medier besværet værd?
Af Signe Raskmark, Communication Specialist hos Open
9. oktober 2014
Sociale medier står i øjeblikket øverst på mange interne kommunikatørers to-do-lister, og på diverse blogs og debatforum om intern kommunikation er emnet hot-hot-hot. Men hvorfor skal virksomheder investere i interne sociale medier? Og hvordan skal de komme i gang med at bruge dem?

Styr på de sociale medier
Af Mikkel Wandborg Hemmingsen, Stud. MA. CBS, praktikant hos Dansk Kommunikationsforening.
9. oktober 2014
Der blev diskuteret engagement, 'community' og relevans, da Dansk Kommunikationsforening afholdte social media konference.1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  Næste